18 Nisan 2014 Cuma

CUMA

Bugün günlerden Cuma.Zehra mı okula bıraktım.Dönüşte Bim e uğradım.Bu sevimli saatlerden gelmişti.Dayanamayıp bir tanecik alıverdim.


 Eve döndüğümde ortancam Zeynep im okuldan gelmiş.Bu arada bugün burada aralıklı yağmur yağıyor..Çay keyfi yapalım dedik.Kabak lahana dolması  ve cevizli börekle çaylarımzı yudumladık..Melikem dershanede olduğundan çayımızı onsuz içtik.Buyurun çay keyfimize.







 Zehra dün okulda bu resmi benim için çizmiş..Akşam yatmadan önce anne sana yaptım dedi .Çok sevindim..

Benim bebeğim beni mutlu etmek istemiş.




6 yorum:

  1. ohh ohh maşallah ne güzel vakit geçirmişsiniz canım saati çok beğendim bende alcaktım ama unutmuşum. ayrıca Kabak lahana dolması ve cevizli böreğinde çok güzel lezzetli görünüyor ellerine sağlık. ayy o nasıl bir resim çok beğendim küçük kızının yaptığı resme bayıldım .sevgiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim zeynep beğenmene sevindim bu arada kızımla adaşmışsın .sevgiyle kal

      Sil
  2. O resmin nekadar büyük bir maneviyatı vardır sizde...Mutlulukla kalın.
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sormayın hem de nasıl bir mutluluk...yavrumun düşünüp yapması insanı nasıl duygulandırıyor..sevgilerimle..

      Sil
  3. Fatma en sevdiğim yemekler ve çay keyfi imrendim valla ,Zehranın resmi de çok tatlı ne güzel çizmiş duygularını ellerine sağlık ,bizimkiler de böyle resimler yapıyorlar , dosyalayıp kaldırıyorum anı olsun diye sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. meltemcim çay keyiflerimiz birlikte olsa keşke.Aynen bende çocukların yaptıklarını mümkün olduğunca saklıyorum seneler sonra açıp bakıyorum ve çok duygulanıyorum..Her baktığımda ne kadar büyüdüklerini görüyorum..sağlıcakla kal..

      Sil