17 Nisan 2014 Perşembe

Perşembe

Son günlerde okuyup bitirdiğim Sabahattin Ali romanı Kürk Mantolu Madonna..Bu romanı kızım Liseye başladığında okumuştu.Çok uzun zamandır okunmayı bekleyen bir kitaptı.yazarın tüm eserleri güzel Okumayan varsa okumasını tavsiye ederim.. kitabında güçlü bir tutkunun resmini çiziyor.   
 Burada da birazcık banyoma kattığım güzelliklerden bahsedeyim..Havlularım English home dan kokulu mumlarımı  ise Tepe Home dan aldım..
                                                                    
 Sabunlarımı  süsledim.Evde bulunan kına keselerini değerlendirdim..ismini hatırlamadığım bazı bloglarda da görmüştüm..Böylece onlar da değerlenmiş oldu..çok ta hoşuma gitti,değişiklik oldu..







Banyoda yerlerini aldılar...



6 yorum:

  1. Fatmacığım ,okumak güzeldir. Bende ders kitaplarımdan fırsat buldukça roman okuyorum özellikle kızımın yatma saati geldiğinde o da kendince bir şeyler okuyor .Görerek okuma alışkanlıklar kazansınlar öyle değilmi. Banyona kattığın güzellikleride güle güle kullan canım . Bu arada pastamızın tarifini bloğumda yayınladım haberin olsun sevgiyle kal....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumayı bende çok seviyorum..Dediğin gibi canım biz çoçuklara okursak örnek oluyoruz.Küçük kızımla yatmadan önce elimize birer kitap alır okuruz..Teşekkür ederim güzel dileklerine.Bende bloğuna baktım.Sevgilerimle.

      Sil
  2. Merhaba benimde Sabahattin Ali'nin severek okuduğum kitaplarının arasındadır Kürk Mantolu Madonna:) kitabı hatırlattınız ne güzel oldu ... sabunlarda , havlularda güzel görünüyor güle güle kullanın keyifli okumalı, sağlıklı günler sevilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Neslihan :)Kitabı okumuş olmana çok sevindim.

      Sil
  3. Sabahattin Ali'yi ben de çok severim.Bloğunuzu gezdim takipeyim :) bana da beklerim..

    YanıtlaSil
  4. Hoş geldiniz.Bende sizi ziyarete geliyorum ..

    YanıtlaSil