24 Nisan 2014 Perşembe

SOSYAL SORUMLULUK

SOSYAL SORUMLULUK
Çocuklarım bu yıl da okulda sosyal sorumluluk için ellerinden geleni yaptılar.Geri dönüşüm için kitaplar dergiler toparladık evde.   Mavi kapaklar topladılar ellerinden geldiğince..Öğretmenlerinin desteği ile büyük bir iş başardılar..Bu konuda çok duyarlı insanlar var.Atmayıp biriktirdiklerimiz sayesinde umut olacağız İnşallah..

                             

                                              


Geçtiğimiz günlerde eşim Koska nın bu setinden almış.İçinde  tahin pekmez karışımı ,tahin bal karışımı,tahinli çikolata şekerleme çeşitleri vardı. Ben en çok tahin bal karışımını merak ettim..Bizim küçük kızımız çok seçici olduğundan  hiç birini yemek istemedi.Benim ısrarım sonucu kahvaltıda çok küçük bir lokma ve reklamlarda da gördüğünden tahinli baldan tattı.Yemeyen seçen çocuk insanı ne kadar da üzüyor.Onların yediği her bir lokma her anne gibi  beni de rahatlatıyor.



.






4 yorum:

  1. Fatma herkes bu bilinçte olsa keşke o zaman eminim farklı bir Türkiye olurdu ,koskanın setinde ne çok şey var , bizimkilerde pek hazzetmez ama zorla bir kaç kaşık yediririm mutlu hafta sonları diliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın Meltem.insanlık adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Seninde hafta sonun dilediğince geçsin..

      Sil
  2. Bu tip projelere herkes elinden geldiğince destek olsa, çok yol alırız eminim. Biraz farkındalık, biraz merhamet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bundan sonra dahada duyarlı oluruz..İnşallah ..

      Sil