25 Nisan 2014 Cuma

YİNE DANTELLER


  Bu örtüyü bir çuval üzerine Ortaaokul dönemlerinde Ev Ekonomisi dersinde yapmıştık.Hala saklarım,kullanmaya kıyamam.Bir dönem bir tablo olarak kullanmıştım.Babacığım benim için çerçeveletmişti.Nedense bir ara sıkıldım çerçeveden çıkarttım.Şimdi bir köşede öylece saklıyorum.O zamanlar  bizlere ev ekonomisi derslerinde neler neler yaptırırdı öğretmenimiz.Zaman  nasılda geçip gitti.

 Tepsi örtülerim








 Dantel Örtülerim


Havlu Dantellerim

                                                              
                         
 Mutlu bir hafta sonu geçirmenizi dilerim...

10 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel. Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Fatmacım ev ekonomisi dersi deyince benimde o günlerden kalma üzerine nakış işlediğim bir masa örtüm var, unutmasam da bir ara yayınlasam onu, bende hala saklarım belki evlatlarımıza kalır bu ilk işlerimiz bu arada 3.danteli çok beğendim ellerine sağlık sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Meltem umarım en kısa zamanda yayınlarsın ben de merak ettim.İlk işlerimiz dediğin gibi evlatlarımıza kalır bizden sonra.Beğenmene sevindim canım.Mutlulukla kal..

    YanıtlaSil
  4. Evet Fatmacığım zaman akıp gidiyor ama el emeklerimizle yaptığımız güzellikler hala elimizin altında ve onları evimizin en güzel yerlerinde sergiliyoruz. Benimde ortaokul yıllarından kalma kaneviçe ile işlediğim çizmeli kedim vardı:)Kimbilir nerelerde bir ara arasam da bulsam kızımın odasında değerlendiririm.Bana da fikir vermiş oldun Paylaşımların için teşekkürler.Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. canım ne güzel böyle el emeklerimize sahip çıkmak.En kısa zamanda yayınlasan da görmüş olsak.Fikir vermişsem ne mutlu bana.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık fatmacığım ..gerçektende çok hoş görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  7. sevgili Fatma, sıcak mesajınla beni yalnız bırakmadın, bana güç ve sabır verdin, çok teşekkürler, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim keşke elimizden daha fazlası gelebilse de yapsak.Dualarım seninle olsun.Allah başka acılar yaşatmasın.Sevgiyle kal

      Sil